Manicured Nails

Kynsipalvelut

UUDET RAKENNEKYNNET


Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä. Tällöin oman kynnen muotoa ja pituutta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rakennekynnet ovat luonnollisen näköiset ja tuntuiset ja ne voidaan rakentaa hyvinkin lyhyisiin kynsiin. Kynnet voidaan jättää luonnollisen värisiksi tai sävyttää mieleisellä värillä. Erilaisilla koristeilla saadaan lisää näyttävyyttä kynsiin. 


Rakennekynnet ovat hyvä valinta pureskelijoille. Pureskelijoiden sormet ovat usein tulehtuneita ja tästä tavasta voi olla hyvin vaikea päästä eroon. Rakennekynsien avulla saadaan suojattua omat kynnet ja saadaan huolitellun näköinen lopputulos. Rakennekynsien avulla monet ovat päässeet tästä tavasta eroon. 


Rakennekynnet kestävät kovaakin käsien käyttöä, mutta pysyvyys riippuu omasta luonnonkynnestä ja elämäntyylistä. Rakennekynsien huoltoväli on yleensä n. 3-4 viikkoa. 

OMAN KYNNEN VAHVISTUS

Oman kynnen vahvistus on vahvempi ja kestävämpi, kuin geelilakkaus. Meillä käytettävillä tuotteilla kuitenkin yhtä hellävarainen, kuin geelilakkaus. Oman kynnen vahvistukseen ei rakenneta pituutta, mutta ne voidaan koristella rakennekynsien tavoin. 

Tämä palvelu on hyvä valinta, jos sinulla on liuskoittuvat, kuivat tai katkeilevat kynnet. Sopii hyvin myös kertaluontoisiksi lomakynsiksi. 

Pysyvyys riippuu omasta luonnonkynnestä ja elämäntyylistä. Huoltoväli on yleensä n. 3-4 viikkoa.

KORISTELUT

Rakennekynsiin ja oman kynnen vahvistuksiin voidaan tehdä myös näyttävämpiä koristeluita.

Kaikkiin kynsiin sisältyy halutessaan A ja B luokan n. 15 min koristelut. 

Luokka A: viivat, pisteet, foliot, glitteri värin päälle, yksittäiset timantit

Luokka B: Chrome- tekniikka. leimasinkuvio marmorointi

Huom! Jos kyseessä on hääkynnet tai haluat koristeellisemmat kynnet, mainitsethan tämän kommenteissa, niin varmistetaan ajan riittävyys.