Kynsipalvelut

UUDET RAKENNEKYNNET


Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä. Tällöin oman kynnen muotoa ja pituutta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rakennekynnet ovat luonnollisen näköiset ja tuntuiset ja ne voidaan rakentaa hyvinkin lyhyisiin kynsiin. Kynnet voidaan jättää luonnollisen värisiksi tai sävyttää mieleisellä värillä. Erilaisilla koristeilla saadaan lisää näyttävyyttä kynsiin. 


Rakennekynnet on hyvä valinta pureskelijoille. Pureskelijoiden sormet ovat usein tulehtuneita ja tästä tavasta voi olla hyvin vaikea päästä eroon. Rakennekynsien avulla saadaan suojattua omat kynnet ja saadaan huolitellun näköinen lopputulos. Rakennekynsien avulla monet ovat pääseet tästä tavasta eroon. 


Rakennekynnet kestävät kovaakin käsien käyttöä, mutta pysyvyys riippuu omasta luonnonkynnestä ja elämäntyylistä. Rakennekynsien huoltoväli on yleensä n. 2-4 viikkoa. 


GEELILAKKAUS


Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle tehtävä lakkaus, joka kovetetaan uunissa. Kynsiin ei rakeneta pituutta. Geelilakkauksella saadaan kestävämpi lopputulos, kun tavallisella kynsilakalla. Tämä on kevyempi vaihtoehto ja hellävaraisempi omille kynsille kuin rakennekynnet.  


Geelilakkaus on hyvä valinta mm. lomakynsiksi. 


Pysyvyys riippuu omasta luonnonkynnestä ja elämäntyylistä. Huoltoväli on yleensä n. 1-2 viikkoa.OMAN KYNNEN VAHVISTUS KOVALLA GEELILLÄ


Oman kynnen vahvistus kovalla geelillä on vahvempi ja kestävämpi, kuin geelilakkaus. Oman kynnenvahvistukseen ei rakenneta pituutta, mutta ne voidaan koristella rakennekynsien tavoin. 


Tämä palvelu on hyvä valinta jos  sinulla on liuskoittuvat, kuivat tai katkeilevat kynnet. 


Pysyvyys riippuu omasta luonnonkynnestä ja elämäntyylistä. Huoltoväli on yleensä n. 2-3 viikkoa.KORISTELUT


Rakennekynsiin ja oman kynnen vahvistuksiin voidaan tehdä myös näyttävämpiä koristeluita.  Muista valita varauksen yhteydessä oikea koristeluluokka, jotta osaamme varata tarvittavan ajan kynsien tekoon. 


Valittuasi ensi palvelun löydät alhaalta painikkeen ”Valitse lisää palveluita” → kynsien koristelu → Valittavana on 4 eri koristelu luokkaa:


Luokka A alk. 1€/kynsi 

Viivat, pisteet, Pistekukat, marmorointi, Foliot, Pigmentti tai glitteri värin päälle 


Luokka B  alk. 2€/kynsi 

Chrome- tekniikka, Leimasinkuviot, Foliot koukeron päällä, Yksinkertaiset viivakukat, Vinopensselillä tehdyt yksinkertaiset kukat

Luokka C alk. 3€/kynsi 

Koukerot, tribaalit ja graafiset kuviot (monimutkaiset, tarkkuutta vaativat)

Pitsikuviot (käsin maalattu) 3€/kynsi

Maalattu kaksiväriset/moniväriset kukat 4€/kynsi


Luokka D alk. 5€/kynsi

Kerrostetut kukat, kerrostetut ruusut 5€/kynsi

Pieni timanttirykelmä 5€/kynsi

Tarkutta vaativat, isot timanttikuviot alk. 7€/kynsi

Monimutkaiset koristemaalaukset 10€/kynsi


Swarovski kristallit (0.20-0,60€/kpl)


Sama koristelu kaikkiin kynsiin -50% koristeluiden hinnasta.

 

©2020 BY BELLAMIA STUDIO.