Ripsipidennys

 

KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

  (Uudet 2h, huolto 1-1,5h)

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu ja näin saadaan ”eritellympi look”. Klassisilla ripsien pidennyksillä pystymme luomaan juuri toiveidesi mukaiset ripset! Luonnolliset, tuuheammat, pidemmät, dramaattiset ja näyttävät, vaihtoehtoja on lukuisia.

VOLYYMIRIPSET

(Uudet 2-3h, huolto 1-2h)
Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan 2-7 ripsikuitua viuhkana. Menetelmä ei ammattilaisen laittamana rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat huomattavasti ohuempia kuin klassiset ripsikuidut.  
Volyymiripsistä voidaan saada tuuheammat ripset kun klassisista, tai luonnollisemmat ja kevyemmät.  
Liian tuuhea ja painava ripsipidennys saattaa kuitenkin vaurioittaa asiakkaan luonnonripsiä. Sen takia keskustelemme jokaisen asiakkaan kanssa hänen toiveista ja luonnonripsien tilanteesta. Vaikka pyrimme aina ottamaan huomioon asiakkaan toiveet, jätämme silti itsellemme oikeuden olla laittamatta Extra tai Super tuuheutta asiakkaille, joiden luonnonripset ovat liian heikkoja tai vaurioituneita. Heikoille tai hauraille ripsille on saatavilla omien luonnollisten ripsien kasvua edistäviä ja ripsiä vahvistavia seerumeita. Kysyy meiltä lisää!

Luonnollinen tuuheus - noin 100 viuhkaa per silmä, 2-4 kuitua viuhkassa
Extra tuuheus - noin 100 viuhkaa per silmä, 5-7 kuitua viuhkassa
Super tuuheus - 100+ viuhkaa per silmä, 5-7 kuitua viuhkassa

RIPSITESTI

On mahdollista, että ripsiliimoille saattaa olla herkistymistä tai jopa allergiaa. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus ripsitestiin, minkä teko kestää 15minuuttia ja siinä on tarkoituksena testata geelilappuja sekä liiman ja kuitujen sopivuutta asiakkaan silmälle. Testissä laitetaan molempiin silmiin muutamia ripsiä ulko- ja sisänurkkiin sekä keskelle.

 • Testi tulee suorittaa viimeistään 3pv ennen ripsien laittoa, jotta mahdolliset oireet ehtivät ilmetä. Testin läpäisy ei kuitenkaan tarkoita varmuudella, etteikö allergiaa olisi, mutta useimmiten pahat yliherkistymiset reagoivat testiin.

 • Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi niistä ottaa vastuuta. Allergiatilanteissa on ripset poistettava mahdollisimman pian.

LISÄTIETOA RIPSIPIDENNYKSISTÄ

 • Sinun ei tarvitse tietää mitä pituuksia tai kaarevuuksia sinulla on, käydessäsi liikkeessämme kirjoitamme tietoihisi infon ripsien tuuheudesta, muodosta, pituuksista sekä kaarevuuksista. Jos toivot vaihtelua tai muutoksia ripsiin, keskustele tekijäsi kanssa, kommunikaatio on hyvin tärkeää. 

 • Omien ripsiesi pituudesta ja vahvuudesta riippuen tekijä suosittelee sinulle ripsityylin joka ei vahingoita omia ripsiäsi.

 • Ripsien laiton ei kuuluisi sattua tai tuntua ikävältä, muistathan siis kertoa tekijälle jos jokin tuntuu laiton aikana epämiellyttävältä.

 • Ripsien tehtävä on suojata silmiä. Tämän vuoksi on tärkeää pitää ripsipidennykset puhtaana, käyttäen puhdistusvaahtoa. 

 • Jos sinulla on silmätulehdus, emme valitettavasti hygieniasyistä voi tehdä sinulle ripsipidennyksiä.

 • Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiäsi. Hyvät ripset tunnistat siitä, että ne ovat erotellut, niissä ei näy liimapaakkuja ja ne ovat siistissä rivissä. 


Huom!​ Kaikki ripsipidennyksissä käytettävät liimat sisältävät erittäin allergisoivia akrylaatteja ja kuka tahansa voi herkistyä niille. Mitä nuorempana altistuminen kemikaaleille aloitetaan, sitä suurempi riski on herkistyä niille ajan saatossa. 

Tästä syystä me emme suosittele ripsipidennyksiä alle 18-vuotiaille. 

ENNEN RIPSIPIDENNYSTÄ TAI HUOLTOA

Ennen ripsien laittoa tai huoltoa:

 • On suositeltavaa, että ripset pestäisiin vaahtomaisella öljyttömällä pesuaineella n. 2-3 h tuntia ennen ripsien asennusta/ripsihuoltoa. Näin varmistat itsellesi laadukkaat ja kestävät ripsipidennykset ja olet oikeutettu takuuseen, mikäli ripsissä ilmenee ongelmia.

 • Epäpuhtaisiin ripsiin emme voi laittaa pidennyksiä. Ripsipidennyksissä käytettävä liima ei toimi tarkoituksenmukaisesti mikäli ripsissä on meikkiä, rasvaa tai muuta likaa, mikä saattaa aiheuttaa kuitujen ennenaikaisen irtoamisen. 

 • Poista piilolinssit ennen ripsien laittoa tai huoltoa. Ripsipäivänä suosittelemme mieluummin silmälasien käyttöä.

Suosittelemme ripsien pidennyksellesi huoltoa 2-4 viikon välein.


HUOM! Jos huoltoa varatessa ripsienpidennyksiä on jäljellä enää muutamia, varaathan ajan RIPSIEN PIDENNYKSEEN ripsihuollon sijaan. 

 TAKUU

Ripsillämme on yhden viikon takuu. 

Takuun voimassaolo edellyttää, että:

 • Olet noudattanut kotihoito-ohjeita, sekä puhdistanut ripset säännöllisesti vaahtomaisella öljyttömällä pesuaineella

 • Olet tullut ripsipidennykseen tai huoltoon puhtailla ja kuivilla ripsillä.

 • Olet käyttänyt vain öljyttömiä ihonhoitotuotteita.

 • Et ole käyttänyt mitään lääketippoja tai -voiteita silmiin tai luomiin.


Takuukorjaus on veloitukseton vain kerran laittokertaa kohden. 

Takuu ei kata kotihoito-ohjeiden ja puhdistuksen laiminlyönnistä johtunutta tippumista. 

Reklamaatiosta tulee ilmoittaa viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 vrk kuluttua ripsien laitosta. Tämän jälkeen takuu ei ole enää voimassa.

RIPSIPIDENNYSTEN POISTO

Jos päätät luopua ripsien pidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Ripsipidennyksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä:
puh. 0406732660 Marianne 
puh. 0451208834 Marjo

©2020 BY BELLAMIA STUDIO.